Sy,sy å sy

Idag var det hur fint väder som helst , man blev helt glad när man såg solen lysa upp lägenheten på morgonen det var bara -3 grader och nästan vindstilla :) jag hade sovmorgon till klockan 12 idag å de var så skönt att få sova ut lite . Den första lektionen som vi hade idag var engelska och det förstörde hela morgonen, efter engelskan så hade vi textil och där är det jäätte stressigt . Jag har precis börjat med byxorna till mysdressen och dom ska vara klara på torsdag åså har jag inte riktigt gjort klart koftan heller :/ men jag hinnor nog göra klart båda två hoppas jag . Jag ska ta nå bilder på dom sen så får ni se hur fula dom blir ;) haha.
Efter skolan for jag och Sabina på kickboxning det var grymt kul men det var hur jobbigt som helst, jag kunde knappt gå i trapporna efteråt , haha . Å armarna blev som spagetti, det är ju ganska logiskt om man har stått och slagit på en sån där  boxnings stolpe konstant i en timme. Nämen det var grymt kul , måste fara på de en gång till tycker jag (: sen efter det tog vi bussen hem till sabina å det var ganska kallt om benen för vi orkade inte byta om så vi hade bara shorts :P

Men men , Imorgon är det iaf friluftsdag, ska väl gå ut och gå på isen skulle jag tro . Sen från 3-5 ska jag sy å sy å sy så jag blir klar någon gång :) 



Kommentarer
Postat av: terese

men nå hinner du klart, det gör du ju alltid ;)



pusspuss

2009-02-25 @ 19:44:16
URL: http://annikateresecarlsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0