Changes

Det är en sak jag måste säga ... Jag har bytt blogg!
Mina fingrar är så less på att skriva: johannaaalundberg.blogg.se
det är så långt och typ "svårt" att stava. Men jag har fortfarande samma design än så länge på min nya, kan ju inte göra hur stora förändringar som helst på samma gång juuh.

här hittar ni mig nu ---> www.kwinna.blogg.se



jag vet , inte så fränt namn men... det är ju kort ! :)



kan man ju fråga sig ;)

Varför vara snygg när man kan vara ful ?





Och mitt fetaste smile för att ni inte ska få mardrömmar ifrån bilderna ovanför,haha.



näsan fick inte vara med för att man nästan såg min hjärna genom den. Om ni ville veta alltså...

:(

Ibland funderar jag varför man måste ha två fötter...

Jag hittar aldrig den andra strumpan!


Klippte mig idag!






... ja har tråkigt ... :(

Drömlexikon

Här är några saker som jag brukar drömma om, mest de understrukna :

Glädje:
Att drömma att man blir jublande glad kan i många fall, men inte alltid, vara ett förebud om sorg. Drömmen kan också betyda att du kommer att få besök av en vän.

Party: Drömmer du att du har fått en inbjudan till ett party är det ett förebud om giftermål. Om du drömmer att du närvarar vid ett party betyder det att du snart blir tvungen att flytta till en ny trakt och skaffa dig nya vänner. Om du i drömmen ger ett storslaget party för dina vänner väntar förluster och fattigdom.

Kyss:
Att drömma om en kyss kan vara nog så trevligt så länge det varar men efter uppvaknandet väntar gräl och upprörda känslor. Att drömma att man kysser en avliden vän är en varning för att tala alltför öppet om sina affärer såvida den avlidne inte var en god vän.


Springa:
Att drömma att du vill springa men inte kan betyder att du kan få svårt att leva upp till dina ambitioner. Springer du med en förföljare hack i hälarna riskerar du att falla för en svår frestelse. Drömmer du att du springer efter någon annan eller något betyder det att du litar för mycket på ditt eget omdöme. Om du inte lyssnar mer på vännernas goda råd får du säkert ångra det en dag.

Ormar:
Att se en hopringlad orm i drömmen är ett varsel om fara och fängelsestraff. Det kan också vara ett tecken på sjukdom eller hat. Ser du en orm ligga utsträckt betyder det att din hustru bedrar dig. Drömmer du att du dödar en orm kommer du att triumfera över dina motståndare och alla som avundas dig. Om du drömmer att en orm försöker bita dig i fötterna är det ett varsel om svartsjuka och avund. Lyckas ormen bita dig väntar sorger och besvikelser. Att se en orm eller hydra med sju huvuden är en förvarning om frestelse och synd. Om du slåss med ormar i drömmen kommer du att besegra dina fiender. Ser du många ormar i drömmen kommer du att bli lurad av en kvinna.

Drycker: Att drömma att man dricker vin i måttliga mängder är ett gott tecken. Drömmer du att du dricker ur en bäck eller en källa betyder det att du kommer att bli sjuk. Ser du en drucken person i drömmen kommer du att möta motstånd och problem. Om du drömmer att du själv är berusad betyder det att en person, som du ännu inte träffat, kommer bli en högt skattad vän. För en kvinna innebär en sådan dröm att hon ska bli gift med en fin man, som hon ännu inte har mött.

Ångest: Känner du ångest i drömmen utan att veta orsaken bör du genast se upp om någon under den följande veckan erbjuder dig en tjänst. Det är nämligen en fälla.

Flyga: Att drömma att man kan flyga är ett gott omen under förutsättning att man gör det med hjälp av vingar. Men om man flyger högt eller över hus och genom gator utan vingar är det ett varsel om en hotande fara. Det är alltid bäst att drömma att man landar innan man vaknar för det betyder att man sköter sitt arbete och privatliv på rätt sätt.

Grop:
Faller du ner i en djup grop i drömmen betyder det att en allvarlig olycka ska drabba dig. Det kan också vara ett tecken på att din hjärtevän föredrar någon annan. Om du med lätthet klättrar upp ur en grop i drömmen betyder det att du ska besegra alla motståndare, övervinna alla motgångar och bli rikt och lyckligt gift.

Huvud:
Om du drömmer att ditt huvud är större än vanligt betyder det att du kommer att bli erbjuden ett ansvarsfullt arbete. Ibland kan en sådan dröm också vara ett förebud om segrar över motståndare i och utanför domstolen. Drömmer du att du har ett litet eller spetsigt huvud är det ett varsel om håglöshet och bristande hederskänsla. Om du drömmer att du har ett huvud som ett lejon, en varg eller något annat rovdjur är detta ett gott omen. Det betyder att du ska klara alla hinder, sätta dina planer i verket och bli respekterad av din omgivning. Drömmer du att du har två huvuden ska du inte vara ensam länge till. Tvättar du ditt huvud i en dröm betyder det att du ska lyckas undvika en fara.

Naken: Om du drömmer att du är naken är det ett tecken på att du borde vara mer sparsam och lägga ner mindre pengar på ditt yttre. Det är ett gynnsamt tecken att drömma om en naken kvinna. Är du naken i en kyrka i drömmen är det ett dåligt omen. När en flicka drömmer att hon ser en naken man betyder det att hon ska bli tidigt gift, få många söner och se dem växa upp till veklingar.

Nu kommer det läskiga:

Utslag: Om du drömmer att du får utslag någonstans på kroppen är det ett varsel om att du kommer att drabbas av en svår förkylning, bronkit eller lunginflammation, men sjukdomen kommer inte att bli särskilt långvarig.

Drömde det här för någon dag sen och har man sett. Jag har minsann blivit förkyld!


Herkules piller

Ja , jag var ju på min sista tid hos kiropraktorn igår. Eftersom att det var min sista tid så ska det betyda att jag inte borde ha ont nå mer i ryggen. Men det hade jag i alla fall. Så då kom hon fram till att det måste vara något annat fel så hon hämtade en annan kille som kunde kolla om det var något annat som gjorde så att jag fick ont i ryggen. Efter en hel del tester med magneter och grejer så kom han fram till att : "Nej, såhär ska det inte vara. Det måste vara något fel. En tjej i din ålder borde inte ha såhär"

Då satte min hjärna igång: "Ånej , det är min lever! Jag kommer aldrig kunna dricka igen , ska jag måsta sitta hemma ensam och tråka medan alla andra far på puben ?! åååh, det kanske är min hjärna. Jag slår vad om att de är den som det är fel på. Jag kommer säkert bli invalid och min rygg kommer gå av. Jag kommer döööö!"
ja , å så vidare... Haha

Men som tur var (eller tur och tur vet jag väl inte) så var det mina leder det var fel på. Så fort jag anstränger dem lite så blir dem svaga. Det låter som att jag inte kan gå, det kan jag! Det är mer ifall jag är på PSI, bodystep eller nått sånt.

Men då fick jag några super piller som mina leder ska bli starka av. Fast jag kallar dem herkules piller, tänk om jag blir svin stark nu när jag äter dessa, fan va cooolt! :)  hehe



Dududuuuu, Mot oändligheten och vidare!!!

Shululuuuu

Nu ska jag fara till skolan!

Kolla vilka fräna ögon jag har, haha . Yeeeah . Är man cool så är man :)



Tjoheej!

Du vill ligga med mig men det går inte.



Haha , så där kommer jag bli då jag blir gammal ;)

JÄVLAT!! :D

nu helvittes säkert hovva i tjört skojter hel helga. Å grann vädre ha vi hatt å . Nu nögges i debax de lule å frois iheel. He gär ju så he gär. Men he gär ju barra fir dogga kwaar till i kom tebax te vidselle. Då sko vi dra rulln' ve pantern. Giv en gaaaaaas! helvittes ;)



SIGVARD WILSON ANDERSSON LUNDBERG!!


ego pics

Innan Gymnasiet :


Under gymnasiet :
(inte seriösa)














Så söt:)

Jag vet inte varför, men jag fastnde för den här låten. Han är så himla söt!


Mongo

Det är alltid så kul när man går igenom mammas kamera och ser att hon har råkat filma istället för att ha tagit kort, haha.


Klippnings skills!

Det ser ut som att jag borde klippa Jeanettes rygg också ;) haha






Så här ser man ut när man är ett riktigt självlärt klipparproffs! haha



Sen så blir det ju alltid ett resultat : 


Trött , jamen något!

I know you want me! RAWRR ;)



Har ni sett min Babe? Japp, det är sant. Jag och Robert Pattinson är bundisar nu.



                  Fast ni kan få låna honom ett tag HÄR, hihi


Min och Sabinas konversation

Sabina visar upp sin jacka som hon har sytt.
 
Sabina: Kolla , vad min ficka blev fin!
Jag : Din vadå ?!
Sabina: Min ficka
Jag: Haha, jaha jag trodde du sa något helt annat.
Sabina: Vad du är snuskig!
Jag: Haha , men förlåt då.
Sabina: Jag får in stora grejer i den.
Jag: Ja det verkar vara bra djup i den.
Sabina: Ja, och helt len inuti är den också!
Jag: Jag får säkert också in min hand i den!


man kan ju undra om det verkligen var en ficka vi pratade om till slut, haha!

Okokt spagetti

Jag stannade kvar efter skolan ett tag idag och forsatte sy på min sportjacka. Jag vill inte ta någon bild på den än  och lägga ut eftersom att den inte har någon luva och så , om jag ska fatta mig kort så ser den förjävlig ut ;) Men den kommer nog bli fin...hoppas jag. 
Jag var hos kiropraktorn imorse också! Det får jag ju inte glömma, jag tror att hon lyckades knäcka varenda ben i min kropp,haha. Jag kände mig som en okokt spagetti som gick av varje gång hon skulle justera något.


Idag är första gången jag har haft högklackat på skolan förresten, kan erkänna att jag inte var den stabilaste precis ;)



    Snygga klackar vaa. Jag vet att jag är bäst på att painta, hehe

??




Jag vet , jag vet, jag vet ! ;)


Ett tips!

Om ni inte vill ha tjorvar i håret så ska ni kamma håret ofta och inte ha mössa på er länge. Men om ni vill ha tjorvar så kan ni ju alltid fråga mig hur man får en bra en. För det är jag expert på! haha



nä nu väntar duschen och 1 kilo balsam!


From Granny to Pingla

Jag har varit och köpt en kjol på loppis för 35:- och tagit ett gammalt linne hemifrån och sedan designat en söt  ballong klänning. Jag blev riktigt nöjd med den faktiskt, fast den är inte klar än. På bilden så har jag bara nålat fast kjolen så det måste jag fixa! Men den kommer nog bli helt ok. Eller ni kanske tycker att kläderna var finare som granny style ? haha ;) 

Före (Granny style) :



Efter (Pingla) :


Kan ni tänka er att den här klänningen bara kostade mig 35 kronor ? :)
eller jaa, egenligen ingenting för det var mamma som betalade kjolen,haha.

Nu serru är det



Nu tar jag tummen ur röven och sätter igång med den här lilla tävlingen.
Och så här ska det gå till:

♥ Ni ska länka och skriva på eran blogg att ni är med och deltar i min tävling.
♥ Sen ska ni skicka ett mail till mig ([email protected]) där ni skriver :
1. Det knäppaste ni har gjort
2. Det gulligaste ni har gjort
3. Det dummaste ni har gjort
4. Vilket av priserna du vill ha
♥ Och till sist länken till eran egen blogg.
Sen kommer jag utse en vinnare! :)

Ja smart , man kanske ska visa vad priserna är också! ;)

Man får antingen då välja Pannbandet eller godis. Självklart så är det inte just de här pannbandet för att det är mitt eget, utan ni får själva välja vilken färg och storlek ni vill ha på eran.
Det kommer bli en liten surprise för den som vill vinna godiset ;)








Tävlingen håller på till den 18 februari så sätt igång ! :)


WTF




Är du allvarlig ? :(...

Okeej,

Nu har jag tänkt och funderat, funderat lite till och tänkt ännu mer. Och till slut kommit fram till en sak:
Vad vill ni helst att priset ska vara ?  (känns som en dum fråga men det är ju bättre att fråga än att det blir ett jättetråkigt pris som ingen ens vill ha, hehe)


Ska det vara ett sånt här pannband då man får välja färg och storlek själv?




Ett smycke?




Godis?



Eller någonting annat ? :)





Sååå , vad tycker ni om det ?

Det känns skönt att vara i Lule igen. Göteborgs trafiken gjorde mig psyk! Där ett tag visste jag knappt vad jag hette, haha. Lite överdrivet kanske, men det var så helvetes mycket folk som man gick in i hela tiden. Fast annars så var det svinkul! Höjdpunkten var nog besöket hos rödluvan(en frisör). Hon klippte min mamma och moster med en matt-kniv. Men det ska jag berätta mer om någon annan dag ;)

Jag har fått höra från folk att de vill att jag ska ha en sån där tävling på bloggen.
Tycker ni att det låter som en bra idé?

Vavavavavaaa? :)



Ni har nog aldrig

Sett mig använda knallrött läppstift. Eller äta Sushi!

Men när jag var i Göteborg så tänkte jag : What the heck!




(Nu såg bilden då jag åt sushi så mongo ut så det fick bli bara sushin)



KLÄÄÄÄRRTT!!

Nästan allt jag köpte i GBG :)

kjol Gina tricot 149 :-


Skjorta 49:-


JC 249:- (eller nått sånt, kommer inte riktigt ihåg)


Linne/klänning 200:-


Leggings 39:-


Jeans jacka 199:-


Linne JC 49:-


Midjebälte 149:- (tror jag)


Skor 129:- och 99:-


Halsduk 50:-


Väska 399:-

Mössa - ??


Armband 99:-


Armband 19:-


En klänning som min mamma köpte till mig för 35:-
Nu kan jag klä ut mig till tingeling ;) haha


Jag och mamma

Jag och mamma lämnade ett litet spår på Moster Jeanettes Dator :



Mohaha....


AWARD!

Här är världens snällaste person som gav mig ett Award!
Emma =)

En jätte gullig tjej som var så snäll och hjälpte mig med min header. Och humor har hon också ! ;)

Det som ska göras när man får en award är:
- kopiera awarden från min blogg.
- länka personen som du fått den av.
- berätta sju saker om dig själv.
- välj sju bloggar som du vill ge en award till & länka till dem.
(lämna en kommentar i deras blogg med information om att du har gett dem en award)

Ja , Here we go:
1. Jag går omkring och sjunger konstant (även om det inte låter så vackert)
2. Jag kammar nästan aldrig mitt hår.
3. Jag älskar att köra skoter!
4. Jag snarkar.
5. Jag har aldrig brytit något ben eller så men jag har däremot ett ärr från en kniv vid magen, typ.
6. Jag gillar att kramas. Okej, stryk gilla. Älskar att kramas menar jag.
7. Jag är lejd, och de menar jag verkligen . Jag kan skratta åt jävlat allt!


7 bloggar som jag vill ge award till:

Daniel Fagerholm
Jag har just börjat läsa hans blogg och han verkar hel skön. Älskar hans youtubeclip! :)

Isabel Häggström
Gillar hennes bilder och allt ! :)

Camilla Lundberg
hon är så himla ärlig, Det gillar jag ! :)

Moa Andersson
Min lillasyster, hon är så gullig när hon skriver. Å helt klart bäst!

Egoina
En av mina favorit bloggar faktiskt! Jag tycker hennes blogg är så himla rolig

Tina Andersson
Tina gör så himla fina tårtor, man sitter bara och drägglar framför datan när man tittar på hennes blogg, haha.

Bunny
Läser hennes blogg 24*7. Bäst!!


Något jag stör mig på

När man möter något grymt het kille i en dröm (typ Zack Efron). En riktig prince charming. Man är jätte kär och blablabla. Och sen när man kommer till puss delen , så vaknar man ?!


WTF lixom!!


En lejd grej bara

Jag blev så förvånad när jag läste kissies blogg idag, jag trodde verkligen inte att hon skulle operera sig. Men nu när hon gjorde det så började jag fundera om hon gjorde det bara för att få mer läsare. Isåfall idiot!
Men i alla fall så började jag och mamma prata om att hon får massa grejjer från olika affärer för att hon gör reklam och ger dem publicitet i bloggen. 
Dåå kommer mamma på en ironisk idé:

JA! Vi skickar in lite dressing till henne så hon kan göra reklam för oss ! HAHAHAHA



Haha , hade K gjort det så hade jag skrattat högt! Typ såhär : HAHAHAHAH!

På bussen på väg hem

Moster : När vi kommer till lägenheten så ska vi käka chips å dipp och se på tv!
Jag : Ja , vad gott!
Moster: Jaa , och sen ska vi se på Biggest loser!

Sitta och tjocka i sig massa fet saker när man ser andra tjockisar kämpa med att gå ner i vikt, det gillar vi !;)

Jamen hej föresten , oartigt av mig att inte hälsa. Fy Johanna!
Har i alla fall gått omkring i Göteborg stad idag med mammsan och moster, vi har shoppat som om vi vore geudat! Jag tänkte lägga upp några bilder nu på vad jag har köpt men... Jag tror att jag gör det ikväll istället, eller imorgon, eller någon gång i framtiden ;) haha

Men jag kan däremot lägga upp en bild på mina skor som jag köpte för ett tag sen som jag inte tordes lägga ut förut. Mamma läser min blogg och de här är inte precis ett par "mamma gillar" skor. Eller inte min mamma i alla fall ;) haha


Ursäkta juicepaketet^^

Nu jag gå äta dip med chips you know! Peace out ;)


Jag må vara 17

Men jag kan fortfarande ! ;) haha



Det trodde ni inte va ?

Yeyee

Det blev inte att knäcka till min mongo rygg idag... Men däremot min käke, haha. Det var lite obehagligt men jag kände mig helt avslappnad i ansiktet sen så det hjälpte ju.
Jag har just stökat bort efter fet middaaan' jag gjorde så jag håller mig efter "schemat".

Jag hann till och med springa förbi shopping och köpa det jag ville köpa, det råkade slinka med en tröja också ;) 
 
  

                                     Ginatricot -  149:-



                                        JC -  149:-


En dag kvar

Sen bär det av till Göteborg!

Jag sitter hela tiden och planerar hur jag ska göra

♦ Först ska jag göra bort de två proven jag har idag och hålla tummarna på att få ett G. Jag vet, jag siktar inte så högt. Men jag är då så skol less nu så jag orkar inte bry mig.

♦ Sen ska jag power walka in till stan (kanske springa in i shopping och köpa den där tröjjan jag ville ha som förövrigt är jävulst snygg)

♦ Sen hoppa på en buss till kiropraktorn så hon kan knäcka till min mongo rygg

♦ Sen hem, äta en god sallad med italiensk dressing, mumma! Packa litegrann sen sova som stryk så jag blir en pigg jänta till imorgon!

(bild från google)



Hmm, städa läggan innan jag far?... Nä, det orkar jag inte ;)


Jag kanske ska sluta vara sån datanörd.

Om man till och med börjar knappra på en dator i sömnen så har det gått lite för långt tycker jag .
Dels för att man inte kan sova när armarna far omkring i luften men mest för att jag hellre vill drömma om en prince charming istället för en tråkig... dator... ;)


RSS 2.0