Duschen strax

Imorgon är det nyårsafton och mest troligen så blir det att vara med Sofia, jag hoppas det blir så :)
På tal om nyårsafton så har jag inte kommit på någon nyårs löfte...Först kom jag på: JAA! jag kan ha att jag ska sluta röka!... Men vänta nu , jag röker ju inte. Sen ba : Jaa! Jag kan sluta äta godis!... Men, det skulle ju aldrig gå.
Vad fan skulle man ha haft förnå ? 


Johan fucking lundgren makeover :P ^^

Han brukar inte se ut såhär egentligen, det var bara jag som hade lust att göra honom till en liten fancy bög ;) haha

Före bilder :




Efterbilder :





Vem är den bästa frisören? vavava? kan det vara Eva Linnea Johanna Lundberg? :) yeyeeee

Fråga mig inte ...











Ali G och frugan!!!



Ett inlägg som jag borde har gjort för länge sen

Jag vet att jag är lite seeg ibland, eller ja ofta. Fast den här gången var det för att jag inte fick någon bra bild på halsbandet fast iår så fick jag en digital kamera i julklapp så nu kunde jag kirra en bra bild. Aja , här är halsbandet som jag köpte för ett tag sen iaf :)


Efter en kväll på sparta


Jag pratade med Sofia för någon dag sen och hon sa att samma sak hade hänt henne. Så jag undrar , vem fan var det som sprang omkring och klöste folk ?:P haha








En ny igen!

Med Emelie, Alexandra, Sanna, Amanda och jag :) haha

Send your own ElfYourself eCards

Min statistik!



Niceeeee :)

Sean banan

Hallådär kött och blåbär , nu kommer ett clipp Med Sean banan!



En hälsning från oss alla i er alla. Ser ni det här clippet så kommer ni bli beroende av Sean! ;) Hur kul som helst!

kollade igenom min gamla mobil

och hittade det här fina smset från Sabina. Hahaha


Imorgon är det julafton!

Yeeeeeey, lite tråkigt att man har slutat tro på jultomten dock :P


Vinter...

Och bara 170 dagar innan jag fyller 18 år, och då är det sommar! :D haha



Snart är sommaren här, plocka blommor och bär... nanananananananananananan

Jag vill,

men jag törs inte ... ;)


Söndag!

Moa och hennes kompisar hade en jul show i kyrkan imorse kring 11. och fast jag och Sanna var uppe och såg Glee långt in på natten så lyckades vi pallra oss upp och följa med. Plus att de bjöd på fika ^^ hehe.
De visade då upp sin show och sen sjöng alla som var där några psalmer tillsammans. Jag måste säga att jag och Sanna sjöng vackrast av alla! Våra höga C satt som smort ;)

Bara för att ni ska förstå bilden bättre så sitter Sara på en åsna och åsnan är Musikläraren Börje. Och sara har ingen röd tuppkam på skallen utan det är en pappers stjärna som hänger bakom hennes huvud :) haha




Snacka julstämning! ;) haha

b

sjuksjuksjuk

Min kropp är helt död idag... Jag har gått i skola från 8-5 måndag, tisdag och onsdag. Och jag har varit sjuk både tisdag och onsdag egentligen men jag har haft prov i religion och matte dom dagarna så jag har varit tvungen att va på skolan då. Jag vaknade i morse av en host attack och otroligt täppt i näsan, jag orkade inte ens andas typ. Sen började jag tänka på hur mycket jag var tvungen att släpa med mig till skolan för att jag sen skulle åka buss hem till vidsel. Jag ska ha med mig min packning med bara kläder och sånt och sen 8 kg salami. Alltså 4,2 meter salami! plus att de stinker vitlök som fan! Om jag knappt orkar bära BARA korven när jag är frisk hur ska jag då kunna bära både korven och min egen packning när jag är sjuk... och jag kan inte ha de i samma väska för då börjar mina kläder stinka salami, jippe!

Mamma tror säkert att jag bara är lat och inte orkar. Men alltså jag har aldrig haft såhär slut på krafter, direkt när jag kom hem efter skolan igår så la jag mig och sov för natten. Nu slutade jag ju inte kring tre eller så, så det var ju inte såå tidigt. Jag kom hem kring 6, åt lite och sen somnade jag.

<3


gokart!

Erik vann gokart tävlingen... Jag som ville vinna ;)




Moa och Hannes kör :)


Prisutdelning


Efter gokarten så for vi och åt på en thai resturang och mamma beställde en ananas fullsmockad med mat, jag undrar om den var god. Den ser då om int annat god ut ;)


Lucia vaka

Efter många om och men så blev det tillslut att vi hyrde lokalen. Jag måste säga att de var jävligt bra att det blev av för de var så himla roligt! Man blev väldigt otaggad när många hoppade av dagen innan vi skulle betala själva lokalen men jag kan ju säga att dom missade någonting! ;) De blev ändå mycket folk och hur kul som helst!
Synd att jag inte hann ta några kort åså, tiden går fort när man har roligt :)

Min och Annas drink :)  (Skönt med mycke is när jacuzzin var så himla varm)

lånade en bild från dig Tessan, hoppas det gick bra? :)

Syskonfoto!



haha

en låt

En låt


Nu är det dags för sängen!




Har haft en sån där skön dag idag med inge smink, mjukis kläder, ny duschat och kammat hår.
Tro det eller ej men jag har faktiskt bytt lås på en dörr dag! Pappa blev till och med chockad över hur bra jag var. Vad ska man säga, de är medfött ;)


Nu ska ni få höra!

Jag har hittade min dagbok jag hade när jag var mindre igår. Jag blir verkligen full i skratt när jag läser den! haha. Jag ska dela med mig lite utav den så ni får er ett gott skratt också ;)

Fre 28 feb 04
Idag har jag varit med carro.N, camme, Magdalena, Johan, Anton och Jonatan på kvällen bara. Vi var och spinkade på Tessans party hon var så dum att hon inte bjöd oss så jag ska inte bjuda henne på mitt party! Jag provade gå på kryckor då men jag fick ont i knät efter ett tag och då for jag hem och såg på Så ska det låta och gladiatorerna och käka lite godis så klart! För godis är godare än att vara ute och spinka. Om jag tvinga mig själv att gå utan kryckor skulle det nog inte gå så bra så jag for hem och såg på tv. Godnatt.

Cool unge som for omkring och spinkade ;) haha

04-03-10 Onsdag

idag har jag och Carro.N farit till Älvsbyn och skulle köpa en tröjja till stuffa den vi tänkte köpa kostade 99:- den var ganska lång svart och hade två hjärtan på kanten. Men den vi köpte kostade 159:- tror jag min var lång Råsa och vit randig och Carros var likadan fast gul och vit randig. Vi hade köpt dom för att vi skulle ha någe som vi kunde ha på stuffa, jag tror inte jag har missat någon gång att gå på stuffa. Jag har Lovat att jag skulle bjuda upp en kille som heter J*** han är jättesöt och han bor i ********. Godnatt.

Trots att det var länge sen så känns det lika pinsamt nu att berätta vem min hemliga kärlek var då. Den veckan i alla fall, haha! Jag har märkt nu när jag har läst att min hemliga kärlek ändrades hela tiden, haha!

 



Katchiiiiing!


Humor! haha

Nu har mamma tagit fram sin glas gran som hon köpte förra året... Men sen första gången jag såg den så har jag funderat: Är det verkligen en gran?





Bara jag som ser likheten? Hahaha


Är det vinter i verkligheten så måste det vara det på Facebook!


Bara jag som tycker det är svinkul?

Jag översatte en låt från Engelska till svenska och detta blev resultatet:




HAhaha , jag sitter fortfarande och ler åt det som en idiot. hahah


Fair Fashion

Kika in vårat snygga, sexiga program! Jag vet att ni vill vara som oss, för vi är Mode & Design:are ;)


Min syster är så gullig!




Haha , tyckte det var ett väldigt fint avslut på det hela ;)

Bajs på dig också lillevän ♥

My morning ;)

Min morgon/dag har börjat väldigt händelserikt. Jag har sett en film som jag inte ens kan uttala, den var faktiskt bra jag började till och med grina en gång! Jag trodde det var mer som jag hade gjort , men tydligen inte. haha! Så klockan är snart 2 och det enda jag har hunnit göra är grina^^ Men det ska de bli ändring på, jag ska fara och träna med Sabbe och Noomie tror jag och sen ikväll så blir det julbakning hos Anna :)

Det HÄR låten så bra. Spola till 0:45 då börjar själva låten.


Jag gillar den här bilden :)



Alla killar på den där festen hade bandana på sig så då ville jag och Elin det med! haha!

Man tager vad man haver!


Så är det!

Jag har inte haft nå internet på flera dagar så min bloglovin var helt proppad med olösta inlägg. Så jag har suttit och kämpat mig igenom dom idag. Eftersom att jag inte har några lektioner imorgon så har jag inget behov av att gå och lägga mig så jag försöker komma på något att göra... Jag har suttit och spelat gitarr i en timme typ så nu skulle det kanske sitta fint med en tårtbit som mamma kom med idag. Eller jag kanske tar den imorgon?.. aja vi får se.

Den första december!

Idag är det snö uteee!!


RSS 2.0