She's going down !

Har man gett sig in i leken får man leken tåla!

Som sagt så har det varit en väldigt händelserik helg .Jag orkar inte skriva allt jag har gjort men på fredagen så var jag med Cammeplutten , jag badade med kläderna på . Sen på lördagen for jag, Anna.K och Camilla och åt på Charlies, grymt gott var det ! fast det Anna och Camme åt var mkt godare än mitt :/ .. Sen for jag hem till mig såg på tv, satt framför datorn till camilla kom och hälsade på mig (: Sen på Kvällen klockan 20.30 så började Earth Hour. (Jag hoppas att ni alla släckte era lampor!) Vi var 5 minuter för sena och sen efter en halvtimme så kom Pors och dom och förstörde våran earth hour ;) haha . Men lika glad är jag för det ;) Efter några timmar så for dom flesta till puben och dom som inte kom in där stannade hos mig . (Jag,Millah,Anna, Basse,Martin och hans kompis) vi satt mest framför dator och tog det lungt ända tills den där tjejen kom förbi . Ååå , så dryg alltså .- blablablablablabla ,.. Oj en stor hårtuss på min jacka .. Hur kan den ha kommit dit?....det finns en liten våldsam historia bakom den där hårtussen ...


Lyckan kommer till den som skrattar!

Jag hade tänkt skriva jätte mkt , men jag orkar typ inte .
Har iaf haft en riktigt rolig helg, Allt var roligt , till och med det som inte borde ha varit så roligt . Det är nog inte så många som fattar vad jag menar med det , haha . Men men , nu ska jag plugga för fullt i nk:n så jag har det gjort . HEejss







Cosy ;)

Hur mysig är du?
(x) du älskar att ligga i sängen och mysa med någon nära.
( ) Du föredrar myskvällar framför festkvällar.
(x) Du bär mjukiskläder minst 2 gånger i veckan
(x) Du tycker mjukisbyxor är skönare än jeans
(x) Du tycker om att kramas
( ) Du kramas minst en gång per dag
(x) Du har blivit masserad
( ) Du masserar andra
(x) Du tycker om att ta en fika någon dag ibland

(x) Du har sett någon av filmerna Titanic, Armageddon, Love Actually, A Walk To Remember

( ) Du dansar hellre tryckare än vildare danser
(x) Du tycker både om att dricka varmchoklad i backen och att ligga och steka på stranden
( ) Du brukar läsa en bra bok innan du går och lägger dig
( ) Du är en lugn person
(x) Du hänger oftast vid bänkarna/sofforna på skolan.
(x) Kompis-middag är aldrig fel
(x) Du tycker om att gå på promenader med kompisar
(x) Du går på bio någon gång då och då
( ) I din säng finns många kuddar
(x) Du tycker om små bebisar
(x) Du föredrar lugnare cafén än mer högljudda
(x) Du klär dig inte så ofta i skrikiga färger
(/) Du höjer nästan aldrig rösten
( ) Att ligga i soffan under ett täcke är det bästa du vet
(X) Du har somnat på en lektion
(x) Hoodtröjor och/eller mjukisbyxor är "din grej"
(x) Du kan vara utan smink
(x) Du har gått på stan i mjukisbyxor
(X) Du föredrar finare restauranger framför Max

Summa: 20½

[ ] 0-5 Överenergisk person eller tycker du bara inte om att mysa? Kom igen, ta det lugnt, annars dör du av en hjärtinfarkt.

[ ] 6-12 Det är inte fel att gå utan smink till skolan,alla kan väl unna sig att ta det lugnt ibland?

[ ] 13-19 Du är lite halvmysig, men dras ändå till fester?

[x] 20-25 Vilken mysig person du är du myser och festar lite blandat.

[ ] 26-30 Du är nog bland dom mysigaste personerna som finns. Lördagskvällar så gäller film och myspys, Fester är inget för dig. Du är som en liten teddybjörn.



You can't play on broken strings.

Nu har jag Svenska , jag sitter och renskriver en uppgift på datorn och då passar jag på att titta på massa andra saker och skriva i bloggen ;) Jag har så stor lust att köpa massa kläder men jag har inte råd... jag måste börja spara pengar så jag kan köpa en ny gitarr och sånt. Jag har hittat massa kläder och skor och väskor. ååååh , jag vill bara köpa köpaköpaa-



Ingen är så rik att man kan förlora en vän

Soooo ..

Nu har jag just duschat efter en lång och givande träning på inpuls. Var först på spinning och sen på core det var grymt gott att dricka en kall gainomax efteråt kan jag ju säga ;) Nu är jag då så trött så jag ska nog göra engelska läxan och sova. Blev ett kort och ointressant inlägg idag ;D
 
Fick tillbaka plaggen som jag har sytt today. Fick MVG på båda , jag känner mig lite stolt fast dom inte blev så fina ;) haha . Men dom är grymt sköna och det är ju bra de (:

För att vara 174 cm lång så ser jag ganska kort ut på bilden tycker jag , hahaa


Bilder (:

Nu har jag suttit och lekt på photofunia.com , det är kul att ha lite att göra ibland ;)














Ännu en helg i vidsel !

Ja som ni ser så har jag varit i vidsel i helgen , lika trevligt som vanligt ! orkar inte skriva om hela helgen men det som är minnesvärt i alla fall . Idag vaknade jag upp hos Alice , Det var så fint väder så vi tänkte ta en promenad och vi försökte dra med oss Sanna ut men hon var en liten sur murra och tyckte att det var för kallt . Trots att det var plusgrader,vindstilla och soligt ;) haha. Sen blev vi lite lata av oss (som vanligt) och tyckte att vi skulle ta skotern och hämta henne istället ;) Hon såg inte allt för glad ut när vi tvingade henne att följa med ut men hon kan ju inte sitta inne framför datorn hela sitt liv, haha.  Vi for ut mitt på en åker, slog av skoter och hade ett "moment" , satt och pratade och tittade på solen , riktigt cosy:)  Sen for vi och köpte godis rattaraa , och nu sitter jag är i luleå i en mörk lägenhet för min lampa har brunnit . Skit kul ! Ska nog äta lite nutella så jag blir på bättre humör !(:
Imorgon är det skola...Fyfaan !

I´m wondering.

Jag är en riktig funderare . Idag började jag tänka på varför jag tycker att lule är så dåligt, det finns ju mkt att göra i lule men ALLT kostar ju pengar. Bio, bowla, bada, ta sig hit och dit  m.m. Om man nu hittar på något med några kompisar så blir det oftast att man inte gör någonting till slut. Sen far alla hem till sig . Å sen kring 7 så sitter man bara helt ensam i lägenheten och gör inte ett smack ! Men när man är i vidsel och hittar på nått, då hittar man verkligen på nått . Man kan komma hem mitt i natten och haft hur kul som helst.
Jag har kommit fram till att jag inte är någon stadsbo, jag är nog en jävla bonde ;) Och lika glad är jag för det !  Och jag är så less på skolan och lärarna just nu , jag hatar förändringar . Det skulle ha varit som i vidsel ;)  Nog kan det säkert vara kul någon gång då å då att vara i Lule , men inte hela veckor och dessutom när det är vinter så finns det ju åssit å göra :P ..

Men Men , nu ska jag inte klaga så mkt jag kan ju se fram emot att jag och Camilla ska tjäna lite pengar på båtmässan en helg i April :) Sälja dressing såklärt ;) Om det nu blir av , vilket jag tror och hoppas ;)











I'm lovin' it !

Det här var nog den bästa lördagen sen jag flyttade till luleå!
Seriöst , festen i bredsel ägde alla lule fester GÅNGER 10000!
Nu kanske ni fattar hur jävla kul det var ;)
haha.
 Lule suger röv och Vidsel/bredsel äääääger !


Fick ett litet utbrott . Men helgen har varit så himla rolig! Det är obeskrivligt hur kul det var :D På lördag morgon for vi på paltdagen i långträsk . Eftersom mina täckisar har gått sönder så fick jag ta en overall , Deliciuos ? ^^ Aja , men lika roligt hade jag för det ;) Efter palten så for Jag, Isabel,Johan,Robban,Joel,Jonte och arvid och körde en sväng med skotrarna.  Vi for ut på en sjö och jag är väldigt skrajj för att köra på isen . Självklart så var det ju ovannavatn . Det visste ju inte jag , eller nog visste jag att det kunde vara det men jag tänkte väl inte så långt så för mig och Isabel lät det typ : VI KOMMER DÖÖ!!! Skämmigt ;S haha .
Sen på vägen hem till vidsel så for vi förbi en stuga där vi grillade och så (: Och när vi skulle fara därifrån så körde Jonte ner i en bäck eller vad man ska säga och när Mange skulle hjälpa till och dra upp den med sin skoter så pajjade nått i motorn så dom fick dra upp jontes skoter med musklerna ist ;) sen kring 5 när jag äntligen kom hem så hade jag bara en timme att göra mig i ordning för vi skulle fara till Bredsel klockan 6 . Det blev lite stressigt men nog hann jag :) Vi förfestade hos Anna K innan vi drog till byan där allt annat folk var . Det var grymt kul att träffa folk som man inte har träffat på länge och dessutom lite nytt folk ;)  Jag och Decci styrde dansgolvet med våra snygga moves Å Isborren var ju då snyggast !  ^^


Lördagens citat : 
Jag :
Åå ett skoterspår ! :O
Decci: Jag vet!  Om vi låter som skotrar så får vi gå där! :D
Jag och Decci : brumbrruuuummpoffpoffbabambaambaa



Väldigt charmiga bilder och jag drar orginal posen som alltid : Ögonen i kors XD haha




Alltså vilken toppenKweeel!!
Btw så glömde jag säga Grattis till Jens och Bulbben så .. GRATTIS !! :D
Glömde också säga att du är Värdens Bästa Bror Robban !

LäsLäsläsläs (:

Nu har sanna äntligen skaffat blogg . Eller jag tvingade henne i princip ;) men jag vill ju veta vad som händer i kwinnans liv ;)  Så det är bara trycka på länken och läsa ! Fast hon har inte skrivit nått än men när hon gör det så är det bara läsa, haha.

http://www.puckosanna.blogg.se/ 
http://www.puckosanna.blogg.se/
http://www.puckosanna.blogg.se/  
http://www.puckosanna.blogg.se/  

Inte dåligt ;)

Jag satt och tittade på  briar rose kläningar Och då hittade jag dom här fina brudklänningarna . Åååh va jag blev sugen på att gifta mig;)  Haha , men då bara för att jag ska kunna få ha en sån där fin klänning  +  tårtan då ;) 



fy faan va fult !

Jag och Sabina skulle gå på stan och se om vi hitta nå kläder till i helgen och då hittade vi dom här läckra kläderna ;)  Jag måste ju erkänna att dom var grymt snygga ! ( om man nu vill se förjävlig ut ) haha. Världens häng och leopardmöster ? Vafan har hänt med modet ?! Det finns inga fina kläder nuförtiden , Om man hittar en fin topp så är den antingen korallfärgad eller någon annan bebis färg. Typ som mitt golv som jag har i lägenheten , kräkorange . Vem vill ha på sig nått sånt? haha. Men om jag ska vara helt ärlig så var den där dressen jätte mysig ;) haha 

Aaa å nu håller jag på å plinka på gitarren, Jag försöker lära mig Michelle Branch-It's you Å den är inte så lätt som den låter ;) Åå, jag har så tråkigt .. Ingen som vill umgås med mig ? Jag bjuder på Coca-cola ;);) 








det måste ju vara nått fel på mig...

jag skrattar jämt ! ;D

Utmanad ;]

Regler:

Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!

Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug!

Om personen som gjorde innan dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.

Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!

Lycka till!


1. Vad heter du? Johanna
2. Ett ord på fyra bokstäver: Jord

3. Flicknamn: Julia

4. Pojknamn: Johan

5. Yrke: Jägmästare
6. Färg: Jordgubbsröd
7. Klädesplagg: Jacka

8. Mat: Julskinka
9. Sak i badrummet: Jakuzzi
10. Plats/stad: Jönköping

11. En orsak att vara sen: Jordbävning

12. Något man skriker: JAG VANN!
13. Film: Jail house rock

14. Något man dricker: Jordgubbs saft

15. Band: Jannez

16. Djur: Järv

17. Gatunamn: Järnvägs gatan

18. Bil: Jaguar

19. Sång: Jag är lapp och jag har mina renar...
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Jitterbugg

Haha , jag var bara tvungen ;D


RSS 2.0