Sportjacka!

Nu har jag suttit på paint och ritat lite på ett ungefär hur min jacka ska se ut när den är klar :) Det ska inte stå johanna på ryggen så där det är bara profisoriskt tills jag kommer på nått bättre och finare . Om jag nu ens ska ha någon text där vill säga . Det kanske blir snyggare utan :) Men jag vet fortfarande inte vart jag ska placera fickorna riktigt... Aja , jag ska iaf höra med min moster om hon hittar nått svart sportjackatyg (eller vad man ska säga) där nere i Göteborg. Det finns aldrig några fina tyger på Ohlsson's här i Lule. I alla fall inte det tyget man vill ha. Så jag får hoppas att det finns nått fint tyg nere i GBG så hon bara kan skicka det med storken :)





Duger den här  ? :D

 


Eyoo

Jaa, jag tyckte om mitt hår mer innan jag klippte det ... okeej det var lite nött men det blev ju så kort ;S hoppas det växer ut illa kvickt! ser ni att det typ är 6 cm kortare och jag ville kanske klippa bort 2 :P aja , mitt liv går ju inte under för det . FAST det kanske verkar så ;) haha. Jag blev då riktigt nöjd med hårfärgen iaf. Det är ju alltid ett plus! ;)



Jag veet , jag lyckas inte alltid vara seriös på bilder :P haha


Mumms!

Nää nu blir det här det sista inlägget idag, det känns som att jag har pepprat sönder hela bloggen typ ;) Haha , nä nu ska jag sova tror jag , eller försöka i alla fall. Men först mackor och...OBOY!





Jo förresten , är det bara jag som brukar värma mina mackor på element om man inte har någon brödrost? o.O'

Massa bilder jag hittade på mammas computaah




Dom här bilderna är från när Gragge fyllde år i vintras ;)

OEKPOKWEPDKWPEKPWOEDKWEPD

AAAAAAAAHHHH !!!! FARMVILLE ÄR BERONDE FRAMMKALLANDE!!!1

Mmm , nu börjas det :)

Det blev yttligare ett inlägg den här kvällen ;) Nu jävlar har skolan börjat i alla fall. Vi ska börja med att sy en sportjacka och jag har en bild i skallen på ett ungefär hur den ska se ut :) men jag ska skissa och sen lägga upp en bild på det sen någon gång. Vi har bara hunnit börja lite smått med detaljer ännu men snart så blir det sådär stressigt och jobbigt att man bara vill gå och hoppa från en bro lr nått ;) haha.

Idag iaf så fick vi gå på orientering och museeum, bläääää. Men efteråt så fick vi göra gulliga små nåldynor :)
Min blev då så här fast den är inte klar än, ska sy ihop båda delarna och fylla den , men sen är den klar :)



Visst var den gullat ? :) Det ska föreställa ett spindelnät om ni nu inte ser det ;) haha.


Nu ni;)

Nu har jag fått låna en Usb sladd så nu kan jag lägga in alla fina bilder ;)
 Jaa som ni ser så blev bordet vitt. Fast det ska bli svart , det vita är bara en grundfärg och den skulle torka i 8 timmat tror jag eller nått sånt i alla fall . Sen blir det nog helsvart :) fast jag har inte riktigt bestämmt mig hur jag ska göra... Men tror att jag ska göra så att det blir helsvart och sen klottrar man massor på undersidan XD








Bara för att vi är bäst på att målaa (A) Eller Sabina fick säga hur man skulle göra och jag fick massa färg i håret... Mmmm , det gillar vi ! ;)

Stort problem !

Jag kan inte komma på vad jag ska göra med mitt bord... Ska jag måla det helsvart eller göra nått mönster eller nått på det? Min hjärna står då helt still, jag kan inte komma på nått speciellt alls som jag vill göra med det :/
Jag hoppas Sabina har nått mästervärk i hjärnan som hon vill dela med sig av när hon kommer. På tal om det så borde hon komma snart . Säg inte att jag har sagt det här men... Hon har varit och köpt läsk OCH godis! ;) haha

...nog för att läsken är till mig ;)



Helsvart eller nått häftigt? men vaaad?... -.-

Kan det bli bättre?

Jag är fortfarande så glad över mitt schema! Jag har ingen lektion på fredagen på hela höst terminen! ;) Så sköönt alltså! Det blir lång helg för mig alltså, jag slutar klockan 2 på torsdag och sen har jag sovmorgon till klockan 10 på måndagen ;)

Aja , men nu ska jag måla om mitt köks bord och äta nå middag ;D

Hihi

...

Åå , jag börjar nästan gråta när jag ser det här. Det är så hemskt ! :'/


Har du sett den där stenen?

Jag har just sett världens bästa film! Jag har sett den tre gånger och tycker att den är lika bra som första gången jag såg den ! ;) FIRED UP , Där har ni namnet på den bästa filmen som någonsin har gjorts! Ja förutom baksmällan då ;) Den är så braa och jag skrattar exakt lika mkt på exakt samma ställe och spolar tillbaka flera gånger bara för att se det igen. SÅ bra är den! enligt mig då ;)

Jag släckte alla lampor för att se på filmen och göra de jag gör bäst och mest...Skratta :) Och nu när filmen är slut så sitter jag fortfarande i mörkret bara för att jag är för lat för att gå och tända, haha. Tur att jag och sabina ska ta upp träningen igen så man börjar orka saker igen, iaf jag känner mig mycket piggare av att träna :) Så imorgon blir det : Inpuls, Here we come! ;)


Wow!

Haha , jag måste bara berätta en rolig sak ! Det ska börja TVÅ killar i mode&design. Första året alltså ;) Coolt eller vaa ? ^^)


Mmmmmmarabou ! ;)

oj , hur seriöst var de förra inlägget på en skala ? haha .

Det här kanske bli bättre ;) Jag har iaf haft en grymt trevlig helg! Lördagen som jag spenderade i piteå var riktigt mysig ;) Förutom att jag åkte baklänges ner för en rutschbana och slog mig i handen och svanskotan så var de kul ;) Jag har seriöst en stor blå bula på handen typ, jag hade tagit kort på det och lagt in men jag har som sagt tappat bort min usb sladd och jag vet inte hur bluetoothen på datan funkar , haha . Jag har aldrig varit riktigt teknisk av mig ;) . Men nu ska jag nog ta och äta nå varma mackor och en jävla massa oboy! Det är ju skola imorgon fast jag börjar inte förrän kring 1 , så skönt med sovmorgon för jag har då inte lyckats vända tillbaka dygnet än xD haha.



haha , borti de bäste ;)


jamen heej , hur är lägettt"!?

sitter i sabinas soffa just nu , tror att jag ska gå och lägga mig , blåbärspankakaa men bananasplitt. hade bara lust att säga det , juicepaaj. lövbiff med krokeckter och mammasbea. nutella mackor, hamburgare med strips, kycklingsalsa, taco , pizzaaa, kebabrulle , kina mat, max, hemlagat , snitzel .. ¨fysaatan vad jag ärhungror__##!!

Typiskt mig :)

Somnade i soffan som är typ 130 bred, det var inte så skönt att sova så men jag orkade verkligen inte gå till sängen ;) haha. Jag vaknade iaf av att sabina skrev på msn att vi skulle dra till stoheden kring 12 halv 1 :) Så det var ju bara att hoppa in i duschen och snabbduscha , men det var då så skönt att duscha så de slutade med att jag var i duschen en halvtimme i mörkret. Alla mina lampor har brunnit så de är därför jag duschade i mörkret annars brukar jag inte göra det , är lite mörkrädd faktiskt ;)...

Nu har jag iaf monterat ihop min hylla och mitt bord från ikea, däremot så kan jag inte lägga in bilder på det för jag vet inte vart min usb sladd har tagit vägen :P typiskt mig att tappa bort saker... Aja , nu ska jag äta lite frulle och börja fundera på att klä på mig kanske ?.

London




Skratch!

Otroligt trött, otroligt seg, otroligt tråkig... De är vad jag är idag . Mammsen kom och väckte mig vid halv 10 och jag tog mig inte upp. Moa var tvungen reta upp mig riktigt för att få upp mig. Hon gick omkring i mina nya pumps jag köpte igår när vi var på ikea. Eftersom att dom är förstora så skrapar dom hela tiden i golvet när hon går och jag bor i garaget . Det är som att försöka gräva en grop i betong golv med en tandborste. Ni kan ju gissa hur nötta mina skor blev då på klacken :'/ Jag kan ju säga att när jag hörde skratch ljudet så kom jag upp ur sängen jäkligt fort. Som min låtsas pappa hade sagt : som en oljad blixt ! ;) haha .

På tal om annat så är det jävligt kallt ute ;S det är sol ute nu och jag går omkring i flicetröjja och mössa. Det är ju vinter typ! Snart börjar jag ta på mig långkalsonger, haha. På kvällarna när man andas så ser de ju ut som att man har tagit världens fetaste blåss från en cigarett, jag vill inte ha vinter! Sommaren har varit alldeles för kort! jag har inte ens hunnit bada i storforsen å det suuuger!



Min nya Mösse ;D


Miss yoou honeey ;D

Sannaa , när tänker du ta och pallra dig hem ?? Jag gifte mig inte med dig för att vi skulle vara särbos ! :P haha


Google.se

Jag funderar på om jag ska vara lika dum som den här killen och färga hela ögat blått ? ... eller ?


Jag diggar den här stenhårt alltså , den är så extremt ful och jag fattar verkligen inte varför man gör en sånhär tatuering... Det är ju tur att det finns sånnahär människor som kan göra såhär fula saker. Då har man nått att skratta åt iaf ;)



Haha , Är inte den här snygg eller vad ? ;) Som sagt , tur att det finns sånna här människor så man får sig ett gott skratt lite då och då ;)




En sån här tatuering skulle jag faktiskt vilja ha. Hur häftigt hade de inte varit ifall man far på fest åså helt plötsligt bara wooow så har man en tatuering :) Om man inte vill ha en som syns hela tiden så är de ju perfekt :) eller håller ni inte med mig ? :D


Sen hittade jag en tatuering som är så himla ful så att jag inte ens vill ha med den på bloggen.
Here it comes : http://1.bp.blogspot.com/_0nAZNKr_Mv4/SMEbxhwjXTI/AAAAAAAAAh0/iWJB1GUWIII/s1600-h/tat_ful_orm.jpg

.


Grym !



Ni har säkert sett den hur många gånger som helst, men han är så bra så en gång till skadar väl inte ? ;) haha

Bounce

Sitter i köket hemma hos min mor och väntar på att det ska sluta regna sen kanske jag drar upp till forsen :) Fast jag är allmänt trött och seg så jag vet inte om jag orkar ... Moa sitter på golvet och ber mig om att få baka så jag måste väl göra det... ååh , dom skulle inte ha väckt mig så tidigt imorse nu kommer jag vara sur och irriterad hela dagen... bläää.
Men en sak som jag tycker är bra är att jag har hittat mina pink lady shorts !! :D haha


I´m free, you are my saviour.

7 augusti alltså , vilken jävla dag! Alla stressande tankar och skuldkänslor bara försvann . Ett enda samtal var vad som krävdes och jag vet faktiskt inte om jag ska skratta eller gråta, men just nu så känner jag mig bara helt fri! Helt jävla frii!
Jag kan inte fatta vad som riktigt hände, nu är de över. Det är fan över! :D


!!

Åh vad jag saknar min bror ! :)



Om ni vill veta så är ..

jag är en ganska komplicerad person... Jag försöker komma undan allvarliga diskussionen genom att vara oseriös eller skämta bort allt. För jag har fått för mig att livet är mycket lättare om man är glad hela tiden och aldrig visar att man är ledsen fast man är det. Men inte vet jag om det är så himla mycket bättre. Däremot att prata med andra personer om deras problem är mycket lättare än att prata om mina egna, för gör jag det så får jag all uppmärksamhet och jag vill egentligen bara sitta i ett hörn och lyssna på vad andra har att säga.
Att folk vet vad jag heter och vem jag är räcker gott och väl för mig för då känner jag att jag finns!
Jag måste bara få säga nått som jag har sagt till många att dom ska göra . När man lämnar huset så ska man lämna alla sina problem hemma och inte ta med dom ut sen när man kommer hem så tar men itu med dom, om det går. Klarar man det så får man iaf en utekväll eller semester eller vad man nu lämnar huset för utan att behöva tänka på allt. Sen är det också så att tiden läker alla sår, å det gör den faktiskt!




det där att jag är snäll hela tiden, gör aldrig nått dumt, hjälper till när det behövs och ändå får ta all skit!... Det är nått jag verkligen inte förstår...

Om ni nu ville veta alltså ;) haha .

,.,.,.,.

s n ä l l a   l å t   m i g   s l i p p a . . .


Myyys ;D



Me and Mr.Buzz ;)

RSS 2.0