Nu du kärring!

Nu ska Johanna ut och fira valborgs med sina fina vänner och den fina klänningen hon köpte idag !
Jo förresten , Jag har klippt raklugg ;) haha.



Nu är de Fest !! Haha , kockobäng!


Hello Kitty

Kunde inte komma på någon passande rubrik så det blev som det blev bara för att jag tittade ner lite på min lilla strumpa ;)
Det är mycket som har hänt i helgen men min dator har varit helt cp så jag har inte ens kunnat gå ut på internet. Men bara för att jag är Data hacker så fixade jag den igår (: Jag ska skriva mer om det sen någon gång för nu sitter jag på datakunskapen utan lärare så vi har planerat att vi ska gå och äta typ nu.
Igår fick vi som skulle gå på modevisningen gå till frisörerna (eftersom att dom ska fixa våra frillor). Dom kom fram till att jag ska ha en rockabilly frilla , det  blir säkert bra :) Jag fick också höra att vi fick sminka oss själva! Jippii!! Då slipper jag ha rosa ögonbryn och allt ;) haha.
Men men , nu börjar Fanny bli less på att vänta så jag ska väl slå av datorn innan hon börjar dra mig i håret eller nå ;) haha.

´
Haha , jaa ... Vi får väl se hur det blir.

Thats the way it is!

nu blev det just reklam så då passar jag på att skriva ett litet inlägg.
Gick på stan idag efter skolan med Anna,hennes mamma och hennes lillasyster. Vi tittade på tyger till blusen vi ska börja sy på skolan och även lite skor och sånt. Sen for jag hem och började städa i min lägenhet för min mamma kommer imorgon och då kan jag inte ha hur stökigt som helst ;) Jag tycker att det är synd att min mamma bor så långt bort för det hade varit kul att bara gå ut och äta nån gång ibland bara vi två men det kanske hinns med i helgen i alla fall.
På tal om mamma så ska hon hämta mig efter skolan imorgon åså ska vi fara till arcushallen, de är ju mässa där i helgen så vi ska ställa i ordning så det är klart på fredag. Det bästa är att jag och Camilla ska få jobba lördag och Söndag! ;) Wohoo !



Jag hittade en jätte snygg klänning som jag skulle vilja ha (den som är på den första bilden) Men det är ju synd att jag inte har så mkt pengar så att jag kan köpa den .. Men däremot kläderna som är på den andra bilden har jag köpt , kände att jag var tvungen att köpa lite sommarkläder, dom är inte så färg-glada men jag gillar dom i alla fall :)

Jaa...

jag just sett en film den hette Role Models , den var grymt bra !! Speciellt om man gillar komedi ;)
Nu ska jag väl diska, städa och lite sånna "roliga" saker sen ska jag väl se en till film , en riktig soffpotatis är va jag är . Jaa,  som ni ser så har jag gjort om bloggen blev faktiskt ganska nöjd. Eller vad tycker ni ? (:

Tjoheej Tsasiskii ;D

Har länge tänkt lägga ut bilder från Malins kalas och när jag väl gör det så inser jag att jag bara har tagit 3 stycken, haha . Men enligt mig så är det såhär att ju roligare man har desto mindre bilder tar man (för då är man ju så upptagen med att ha kul ) Är det inte så?  Eller tänker jag helt fel ? ;)  



Jaa jag, Decci och Anna hade då kul iaf! ;)
synd att inte Anna kom med på den här bilden. 
Hon får vara med på ett litet hörn här ist ---> (^^,)

.-~*~-.-~*~-.-~* Love it ! *~-.-~*~-.-~*~-.

Åå , En sån här tatuering skulle jag inte tacka nej till ;)


Nu känner jag att sommaren är på väg

Godmorgon , eller jag vaknade då nyss så för mig är det morgon  :)
Jag vill att något ska hända väldigt snart... Det skulle inte skada ifall någon kom fram till mig och sa : Johanna , Vi ska fara till Frankrike! Wohooo :)
Ja det lär ju inte hända... men vidsel är ju som Frankrike... Eller?
Jag tog iaf fram min fina moped igår det känns verkligen som att sommaren är på gång . Jag trodde att jag skulle börja gråta när jag såg att färgen började "flagna" på sidan :'/ Men jag skrapade bara bort de så blev den lika fin igen ;D
Jag har till och med skruvat fast stänkskyddet *stolt* Det var ju egentligen inte så svårt ;) haha.  Det är ju mycket finare utan stänk skydd men dom som åker blir ju så leriga. Aja , nu ska jag ta och gå ut i den fina solen ..

 
Ps. Jag tar då inte illa upp av att du säger hora till mig Camilla ;)
 



Den är nästan lika dan som min det enda skillnaden är att mina backspeglar är hel svarta :)
(Hennes namn är PMS-Daisy) haha ;*


Utmanad!

Jag blev utmanad av Elin.
Hon vill veta 5 saker jag ska göra under 2009 och
sedan ska jag utmana 5 personer att göra en
lista där de skriver 5 saker de ska göra under 2009.


Jag ska..
- Till Skåne! 
- Bada!
- Äta jordgubbsglass (OOo så gott!)
- LK & PDOL
- Jobba :/...


Nu vill jag veta vad Alexandra, Therese, Isabel,  och Camilla.
ska göra under 2009!


En riktig funderare!

Jag har grymt tråkigt... Jag sitter till och med å funderar på hur man bygger en färga. Men egentligen, hur fan gör man ? Den är ju gigantisk och tänk alla våningar och rum man måste bygga ,det måste ju ta en evighet ;) Tur att det inte är jag som bygger dem, båten skulle väl sjunka eller nå då^^ haha.  Men på tal om potatis så har jag sytt klart skjortan nu, ska ta hem den i veckan å se ifall Robban kan ha den ens en gång. Får väl hoppas på det :) Jag funderar på om jag ska ta ledigt första lektionen på onsdag och hela torsdagen för vi är lediga på fredagen så då kan jag fara hem till Vidsel redan imorgon :) Det hade varit bra. Åååh , Mamma, Moa och Stefan är nere i stugan i skåne och det är 15 plusgrader där. Folk går omkring i T-shirt. Varför sa jag att jag inte behövde följa med ??? Fast då tänker jag såhär istället: Om jag hade följt med till Skåne så hade jag missat Malins Födelsedag Kalaas och det vill jag ju inte missa :)





Fråga mig vad som Helst , Jag lovar att jag svarar ärligt !
Allt mellan himmel och jord , Bring it on ! ;) haha

Sunny day ;)

Vaknade just upp hos min käre bror och ont har jag i min axel, fan va killar ska slåss hela tiden...
Jase , det var gode kul igår ändå fast det inte hände så jätte mkt . Men det är alltid lika kul att träffa nytt folk. Dom brukar alltid få lite speciella namn för att jag ska komma ihåg dem , typ som IsborrSofie och Matilda KissarNn^^ haha. Fick ju umgås lite med mina fina bröder också synd bara att ena for till Älvsbyn på kvällen ;P Oj , nu kom jag på att vi skulle fara förbi Malin och gratta henne, Oops! ;S
Men nu ska jag dra med Robban ut i det fina vädret, sen ska jag väl hjälpa han att städa . Blir väl att fara till Lule efter det :'/  Sen ikväll när jag kommer till lägenheten kanske jag lägger ut några bilder och skriver lite mer. Tjenamors ;D

Masterpiece !

Jag hade ett väldigt trevligt sovfrämmande igår , Camilla så klaaart ;) Vi hade väldigt mojsigt , vi drack te och sen låg och pratade tills vi somnade typ. Blev lite stressigt på morgonen för att klockan aldrig ringde men it gör de nå  vi hann ju i alla fall(:

Aja , idag så han jag nästan sy klart skjortan som jag håller på att sy på skolan. Hitills så har jag bara behövt sprätta en gång så jag känner mig gode skillad;) haha . Nu behöver jag bara sy på knapparna och sen är den helt  
klar . Jag hoppas då att Robban kommer använda den men jag är lite rädd att den ska vara lite för stor eller för liten . Men men , vi får väl se . Jag ska lägga upp några bilder på skjortan sen någon gång.
Vi gick till 5 idag och det är då tur att vi har bild sista lektionen annars skulle jag bokstavligt talat döö.

Här kommer några bilder på mina "masterpieces" ;) haha
 

1. Fick i uppgift att göra något med skuggning .  


2. Bara några fula frukter, haha.


3.Fick i uppgift att göra ett ansikte.


4. Fick i uppgift att göra en .. ja va de nu heter ;p


5. Ehm , ett ansikte till verkar det som :P haha. Men iaf , det här är schampo tjejen.




Jaaa, på tal om mäster verk så har några i klassen ritat av mig , Visst är det likt ? ;) haha


RSS 2.0