Haha

Jag tror att det är någon som gillar att göra samma fula poser ! :P haha






Jajjemensan ! :)

Nu har min lillasyster till och med skaffat en blogg, haha :) www.NasseNos.blogg.se


Skååne

Jaa , nu har jag då kommit till stugan iaf , eller egentligen i tisdags. Jag har redan lyckats bränna mig , bra johanna!! Annars så är det fint , Robban, mormor och morfar kommer snart så nu ska vi väl gå ut och välkommna dem. Imorgon ska vi ut och äta middag och då kommer mina mostrar och kusiner också . Ja funderar på om jag ska stanna några dagar extra ;) men vi får se :)





Moa dyker mellan benen på mig ;) haha


Wohoooo

Jag har fått en bil !!!
Nu kanske den inte är världens snyggaste men vafaan , Jag har fått en bil ! xD haha



En sån fast lite mer tärd... ;)

Ordbajsa xD

Nu tänkte jag köra lite flödeskrivning ;)

Jag ser att min dator håller på att bli lite smutsig, undra vem det är som alexandra skriver med , häftigt hur mina fingrar studsar över tangent bordet.. snart kommer säkert felicia in och ska ha the sims spelet . haha , vilken elaking . vad ska jag skriva nu då.. Tjaaa , lite ficka skulle vara gott , kanske ska fråga alle om vi kan baka nått , fast det kanske är lite sent , då kanske jag kan fråga henne om vi kan fara hem till mig . Fast Norm är ju hemma hos oss och målar, fan också . Undra hur huset ser ut nuförtiden.. Datorn börjar bli väldigt varm och jag känner att min rygg börjar få lite smärta för att jag sitter som en ost krok  (ÅH VA GOTT DE HADE VARIT) oj vad det kliar , men nu flödeskriver jag så jag kan ju inte klia , det förstör ju mitt flow .:)  MEn det tog visst slut i allafall, ååh jag blir så irrterad på alle , hon är som fast klistrad i sängen framför datorn och vill inte gå ner.
 
Jag ska beskriva på ett sätt en en person brukar göra fast jag nämner inga namn ! ;) Jag känner mig som en rutten gammal stubbe som lever ute i sahara öken som inte kan ta sig till vätskefyllda skogar utan transport , jag är så torr och behöver vätska men den s e g a transporten som ska ta mig till den västkefylldaskogen har fastnat framför datorn..
 

jaja , hejdåå ,, får anlita en helikopter då ;) hahha


.....

B e s l u t,   b e s l u t ,  b e s l u t  . . .



MOA








Har gjort om klänningen lite och hittat en passande frisyr till Moa , en liten rosett på huvvet ;) Gullunge !

10 Juni, Min dag ! :)

Eftersom att jag och Anna var med i en tävling där man kunde vinna en biobiljett om man hittade 5 amerikaner på skolan så var vi på bio idag. Amanda följde också med :) Vi såg Baksmällan , G R Y M T bra ! Seriöst , ja tror att jag skrattade hela filmen, haha. Men det var lite synd för vi missade den sista busen med typ 2 minuter så vi fick gå hem. Eller iaf jag och Amanda , Anna fick skjuts hem den murpan! ;) Men annars så var det en riktigt trevlig och händelsefull hemfärd ;)

Jag har till och med köpt presenter till dom som fyllde år för jäääääätte länge sen, men bättre sent än aldrig . Det är väl så man säger ? ;)
Jag blev helt fövånad över hur många det var som visste att jag fyllde år idag :) Fast jag får lite dåligt samvete eftersom att jag själv s u g e r  på att komma ihåg födelsedagar... Jag brås väl på min moster ;) Tack för att du sjöng för mig Fanny puss på dig gull unge! haha.
En annan väldigt rolig sak som hände idag var att vi hade nå grejs på skolan där man satt i grupper och hade en varsin kortlek eller vad man ska säga som det stod positiva saker på . Dem skulle man ge till varandra och jag blev så glad över dom jag fick, för de är precis så jag vill att folk ska se mig. De är så jag har försökt framstå som och det verkar som att det lyckades ganska bra :) Jag menar inte att jag är helt tvärtemot men , aja . ni fattar säkert vad jag menar ;)



Wohooo !

Om 12 minuter så fyller jag 17 år :)


That's it ! ;)

Nu har jag blivit l i t e skickligare på att plikna på gittarren ;) Jag spelar fel ibland men det behöver ingen tänka på ;P



Sweet home alabama sen Greenday och till sist The Calling- where ever you´ll go.  Eller nått sånt ;)

Jaaaooo ;)

Jag hittade en jätte rolig hemsida där man kan Designa egna tröjjor :)


En väldigt lång länk, men men :P
http://www.vistaprint.se/vp/ns/easypath/gallery.aspx?g=189&category%5Fid=8078&GP=6%2f5%2f2009+6%3a50%3a26+AM

Ni kan ju bli medlem på gratissms.se också , då kan man skicka gratis sms varje dag ;)
http://www.gratissms.se/9a8ncs3tm5


Klänning (:

Jag har sytt en klänning till min lillasyster som jag tänkte att hon ska ha på examen. Hon är så gullig i den , som en liten cupcake ;) Jag har sytt på paljetter på midjebandet , de syns inte så mkt men det glittrar lite då och då :) Om inte alla ser det så är det en stor rosett på ryggen ;)


  

haha , ser nu att mina fötter syns ...

Sköönt!



Då var ormbergsmilen av klarad !  :)
Nu är det bara redovisning och prov i datakunskap kvar..

Lite sånt där ointressant :)

Jaa , det blev inte den gitarren som jag ville ha men den jag fick ist var också fin :) Jag försöker lära mig sweet home alabama men det är så svårt att komma ihåg var man ska he fingrarna eftersom att man "plinkar" lite överallt , men det tar sig . Jag känner att jag blir lite irriterad.. Jag pratade nyss med Isabel i telefon men den dog för att jag inte hade nå ström och den enda laddaren jag har nu är den som min hund har bitit på ... Den är så glapp så nu har jag tejpat fast den i golvet så att den kan ladda. Jag om någon måste fara och köpa en ny laddare :P...  På tal om min hund så går han omkring och krockar i väggar och människor hela tiden på grund av den feta tratten han har runt huvudet, han ser så deppig ut , men man måste ju få skratta åt honom för han är ju så gullig! hahaha.

Jag har tänkt lite på hur elak jag har varit mot min mamma. Jag förstår inte att hon inte har fått en hjärtattack än eller nått sånt !

När jag var liten så låtsades jag att jag hade drunknat i badkaret bara för att hon inte kom när jag ropade på henne. Hon blev livrädd och SLET upp mig ur vattnet ;) haha. Jag fick ett långt rött sträck på sidan av magen för att hon skrapade mig med ringen när hon drog upp mig ur badkaret ;) haha. Förlåt mamma!

En annan gång när jag var mindre så råkade jag stappa en kniv i min mage på träslöjden i skolan . Hur kul är det att få ett samtal hem att ens unge har fått en kniv i magen ? haha , men som tur så prickade jag revbenet så det blev inga större skador ;) Än en gång .. Förlåt mamma !

Jag körde in i bron med mammas bil dagen när dom skilde sig också , då var jag typ 4 tror jag ;) Vilken jobbig unge jag måste ha varit !Förlåt Förlåt Förlåt ;)

När jag likaså drar upp massa barn minnen så kan jag ju berätta att jag hade kunnat vara död nu. Kan ni tänka er hur det hade varit utan mig ? Kanske skönt för endel men någon skulle säkert sakna mig iaf ;) Får man ju hoppas ;)

Jag sprang omkring i min lilla gåstol medan min bror höll på att klättra på en moraklocka vi hade ( en stor jättetung klocka, typ 2 meter). Sen föll den där klockan rakt in i min gåstol så jag sköts över rummet ! PJOOOM !
Tänk om jag hade stått en halv meter närmare klockan, eller bara 20 centimeter...



Där fick ni er en funderare ;)


RSS 2.0