Hemma <3

Nu är jag äntligen hemma i Vidsel, det är så grymt skönt ! Solen lyser och det är helt vindstilla . Det är de aldrig i sunkiga lule ;) haha. Jag har varit ute och gått lilla brännmarksrundan med sigge och min lillasyster Moa märta, det var hur skönt som helst förutom att Sigge har ADHD så han drar i kopplet hela tiden det var lite små drygt ;) Ikväll ska jag över till grannen och hjälpa till å "skruva" i en skoter, kommer inte vara så mkt till hjälp kan jag ju säga ;D  Sen ska jag väl fara ner till Pappsen en sväng (:
Men men ,nu ska jag gå in och äta, Btw  så är det hur skönt som helst att få slippa laga mat ! :)



Det är inte ofta jag lägger ut en bild på mig när jag inte har nå smink ;O haha

Jag längtar till sommaren ;*

Det tar sig ;)

Jag orkar inte skriva nå mkt idag jag måste plugga på svenskan :/.... Men först ska jag äta nutella och se på greys ;) haha . Amen Nu har jag iaf hunnit göra klart munkjackan men har byxorna kvar . Hinner kanske göra klart dom imorgon om jag har tur . Men men , va tycks ? (:




Sy,sy å sy

Idag var det hur fint väder som helst , man blev helt glad när man såg solen lysa upp lägenheten på morgonen det var bara -3 grader och nästan vindstilla :) jag hade sovmorgon till klockan 12 idag å de var så skönt att få sova ut lite . Den första lektionen som vi hade idag var engelska och det förstörde hela morgonen, efter engelskan så hade vi textil och där är det jäätte stressigt . Jag har precis börjat med byxorna till mysdressen och dom ska vara klara på torsdag åså har jag inte riktigt gjort klart koftan heller :/ men jag hinnor nog göra klart båda två hoppas jag . Jag ska ta nå bilder på dom sen så får ni se hur fula dom blir ;) haha.
Efter skolan for jag och Sabina på kickboxning det var grymt kul men det var hur jobbigt som helst, jag kunde knappt gå i trapporna efteråt , haha . Å armarna blev som spagetti, det är ju ganska logiskt om man har stått och slagit på en sån där  boxnings stolpe konstant i en timme. Nämen det var grymt kul , måste fara på de en gång till tycker jag (: sen efter det tog vi bussen hem till sabina å det var ganska kallt om benen för vi orkade inte byta om så vi hade bara shorts :P

Men men , Imorgon är det iaf friluftsdag, ska väl gå ut och gå på isen skulle jag tro . Sen från 3-5 ska jag sy å sy å sy så jag blir klar någon gång :) 



Å så jobbiigt !

åååå, nu sitter jag hemma och ser på tv ,. hur tråkigt som helst . Jag orkar inte gå ut för min dörr har säkert snöat igen så att jag måste skotta massor! Ååh , jag måste diska och städa och borde egentligen göra en massa mönsterkonstruktioner men jag glömde ta med mig boken hem . I veckan så måste jag sy klart mysdressen jag håller på med . Jag har inte ens hunnit börja med byxorna :/ sen har vi prov i SV också .. Jag tycker inte om den här veckan alls. Fast det är ju snart lov så jag har ju nått att se fram emot  ;)

mode&design ska fixa en modevisning där man får visa sina kläder som man har sytt . Det är meningen att temat ska vara kaxig åså ska dom sminka oss som clowner, haha . det hör inte ihop men det blir säkert bra ;) 
aja ,. nu ska jag se på tv , hejs <3


en riktig tjockis kväll , haha

Idag på matten så funderade jag och Sabina på att rymma iväg någon stans , typ bara hoppa på en buss och fara neråt i sverige , det skulle vara nått ;) jag har kommit fram till att jag längtar hur mycket som helst till sommaren !! Tänk bara att kunna vara ute utan att frysa ihjäl , äta hur mkt glass som helst, sola och bada, fara ner till stugan i skåne och ta båten över till Danmark bara över dagen . Det skulle vara nått:P Aja , efter skolan idag så for jag och sex and the city tjejerna och köpte sushi. Fast jag köpte en pizza ist för jag vågar inte äta sushi , haha . Vi for hem till SabbePs superfina lägenhet och åt . Min pizza var suuuuper god å jag vågade smaka lite av sabina . MEn jag märkte att sushi inte är min grej ;) haha. sen for Amanda, Noomie och Anna hem så då gick jag och Sabina  till Statoil och skulle köpa godis. Men det var så dyrt så vi for till willys istället och då passade Sabina på att handla mat (:

På kvällen satt vi och åt Hallon , godis och choklad pudding. En riktig fläskar kväll kan jag ju säga. Sen somnade jag mendan vi såg Two and a half man och det var typ kring 8-9 någon gång :P men sen åt vi lite mer godis så man blev typ hur pigg som helst. Sen gick jag hem till min lilla lägenhet som är typ hälften så stor som Sabinas. Jag ska titta vilken väg som går fortast att gå till henne , ena vägen tog 9 min så imorgon ska jag se hur lång tid den andra tar :P haha . jag är så lat och jag vill ju gå där det är närmast  ;)


min fredag och lördag

Nu sitter jag och ser på melodifestivalen i lägenheten , det är bara dåliga låtar med iår -.- 
Nu känner jag att jag vill vara hemma i vidsel i pappas teverum och se på plasma tv med surround.
Bara vara med Sanna och Alle och sitta å skratta åt dom värdelösa låtarna i melodifestivalen .  Fan va kul att egentligen inte göra någonting :)  Men men , igår var det ju fredag den 13de och jag hade hur mkt otur som helst men de brukar jag ju alltid ha. Vi var i ´Boden hos en som heter Emil han fyllde 18 (:
Svesse och den andra Emil blev hungriga och skulle in till stan å äta så jag följde med dit . Jag var tup sur halva kvällen men när vi kom tillbaka till festen efter att vi hade varit på frasses så blev jag glad igen. Elin och Malin är så bra på att göra en glad :) sen spelade vi guitar hero och sov , riktigt mysigt ;);)

jag kom hem kring tre idag , jag gjorde godaste middagen och sen har jag bara sett på tv hela dagen Å nu ska jag dricka en halvliter oboy , guu så gott !!


 


Haha , jag gjorde ett superhjälte test och jag var mest lik hulken ;)
 jag är starkare än vad man tror ;);) haha

Vad jag känner mig sportig idag (:

Idag följde Jeanette och sabina hem till mig , vi gjorde lövbiff och wokade grönsaker . Grönsakerna smakade skit med lövsteken var god , speciellt när vi hade bearnaise sås! sen for jag och SabbeP på inpuls och tränade . Vi var på något som hette body step .. Sviiiiiiiiiiiiin jobbigt ! jag tror aldrig att jag har gjort nått så ansträngande sen jag flyttade hit :P haha. Vi ska fara och träna på onsdag igen det låter verkligen inte som jag för jag har aldrig tränat så mkt förut , i princip aldrig haha .  Jag var helt död när vi skulle fara hem till Sabina och duscha , jag duschar helst inte hemma för det luktar djävul på min toa. Både avloppslukt och typ spya, fyfan säger jag då bara . jag och Malin skrubbade rent varenda liten kvadrat centimeter med hur många olika medel som möjligt och det luktar fortfarande. Måste nog flytta härifrån för att lukten ska försvinna , haha. Aja . men nu ska jag läsa typ 100 sidor i en bok på engelska till imorgon
( David Pelzer -The lost boy)  Det är ju tur att jag redan har läst den på svenska .. Men det är ju synd att man har så dåligt minne :P
 


Så här kommer väl jag och Sabina se ut sen ;O haha!
 Ha De , Hejs ;*



 


Nog är det Vidsel som ger (:

10 i 4 kom jag på att jag ville hem till Vidsel och bussen till älvsbyn gick 20 över 4 så jag hade bara tio minuter på mig att packa, låsa och allt för bussen in till stan gick 5 över 4..  Det var lite stressigt kan jag ju säga . sen när jag kom fram till vidsel så fick jag gå hem i -22 grader för att pappa inte orkade hämta mig men men jag lever ju än iaf (: haha. när jag kom hem så började jag tänka på förra helgen när jag Amanda, Anna och Tessan var i vidsel , jag tror aldrig att jag har haft så roligt i vidsel ngn gång faktiskt :P haha . På lördagen så var vi på kalas i Kulturhuset för Gragge fyllde år , dom bjöd på tacos,efterrätt, vin och bål . Jag Amanda och Anna satt och proppa i oss som vanligt ;) haha sen var det bara upp på scen och sjunga i microfonen och jag hade visst spelat in när vi sjöng .. Idol nästa? Haha . Kan väl inte påstå att det var så jätte vackert för vi sjöng typ 4 olika låtar blandat samtidigt xD Efter kalaset efterfestade vi i garaget vårat vi hoppade hopprep och shit , haha :P sen orkar jag inte berätta så mkt mer om det förutom att jag inte är någon diskborste ;D haha  Dagen efter for vi ut och körde skoter det var Jag, Hedman,Robert,Joel,Arvid,Amanda,Anna,Alle och Simpan . Vi for till storberget och åkte madrass och trickskidor ,by the way så är AMANDA ÄR KUUUUUNG PÅ TRICKSKIDOR !! haha .
När vi hade slir/hopp/gasat uppför storberget och skulle ner så kom vi på att det inte fanns någon broms så det gick gode fort när vi for ner , Amanda började nästan gråta ;) haha -. Men sen kom vi på att om man lägger in backen så kan man börja backa när det går för fort . Det funkade Finfint!

Jadu , nog är det en helg att minnas ! <3

     


RSS 2.0