Om jag dör ...

Då vill jag att att ni spelar den här låten på min begravning och gör som han sjunger !


Lova det ! ;)


tjocka!!

Jag och Zoffa vaknade typ nyss ;) nämen vi gick väl upp kring 12 någon gång. Fast vi gjorde köttfärsås och mackisar 4 på morgonen så var vi ändå hungriga. Vilket jag tyckte var grymt konstigt ;) haha. Men iaf så smälte vi nutella och doppade jordgubbar i :) Sjoouuupergott !! Och jag lovar att det var Zoffa som tvingade mig att köpa nutella , det var absolut inte jag!!... Eller ?;) haha. Nu väntar vi på att klockan ska bli 6 och sen kanske om vi får så drar vi till Sabina ;)




Färgning,

Jag färgade håret på Sofia igår , det blev ganska fint fast färgen inte riktigt kom i hårbotten :P men hon ska få lite färg av mig om jag nu också vågar färga blonda slingor . Vi får väl se ;) Vi for iaf ut på stan igår och titta på lite stånd och sånt skit. Och jag lyckades faktiskt tvinga upp Zoffa i en karusell ;D haha




Nu är det gjort !! ...

Eva Linnea Johanna Lundberg har STÄDAT !!


...

So far away
I wish you were here
Before it's too late, this could all disappear
Before the doors close
And it comes to an end
With you by my side I will fight and defend
I'll fight and defend..

Hear me when I say, when I say I believe
Nothing's gonna change, nothing's gonna change destiny
Whatever's meant to be will work out perfectly

Ananas

JA , jag kom väl till Luleå kring 2 idag . Hade planerat att jag skulle städa för fullt och nu är klockan nästan 9 och tror ni att jag har städat  ? nope , inte det . Hade fullt upp med att lyssna på musik och se på film , haha :) kanske orkar städa imorgon om jag inte fastnar framför en annan film. Jag ska iaf på stan imorgon med Anna och titta om vi hittar några fina kläder ;D

aja , Heejjs;D

Hemma i Vidsel :)

Jag, Johan och Sofia for till sandbacken och eldade , riktigt mysigt. Synd att det var så kallt annars hade vi kunnat bada :) hihi. Sofia skulle egentligen sova hos mig men då kom vi på att jag jobbar imorgon så då blev inte det :P Men hon och Decci kanske kommer imorgon ;) Åhh , nu känner jag mig helt taggat för Lulekalaset och jävligt sugen på oboy! :D




Haha , jag tittade just på raggningsrepliker.se . Hur bra är dom här på en skala ?

Dina tänder lyser som sjtärnorna - gula å glesa

"Du är snygg som en åsna"
"Det var jag som sket på dansgolvet"
"jag är en sofistikerad sexrobot som sänts tillbaka från framtiden för att förändra ödet för en lyckligt vald kvinna"
"ska vi ha mat tävling? "

Fast däremot så tyckte jag att dom här va gode gullat ;)
"Hjälp de hemlösa, ta med mig hem ! "
"du och jag skulle passa perfekt uppe på en bröllopstårta"

Pdol pdol pdol

Jaa , nog var Pdol kul alltid :) Träffade mkt folk som man kände och annu fler som man lärde känna ;) Men ids inte skriva så mkt mer , här kommer lite bilder iaf ;)












Haha , häftig unge ;)


Kossan.se

Pdol

Jaa , som ni ser så har jag varit på Pdol och jag blev överlycklig när anna och gänget kom hit. Jag hade lust att pussa på dom allihopa och krama dom i evigheter;) . Åh , det är obeskrivligt hur glad jag blev :) Nu kommer det några röjjiga bilder på mig och Annabola <3 Snart blir det väl att fixa till sig för en till ute kväll på pdol . Hoppas den blir lika lyckad som igår ;)





Hahaa, coolt !


Kossan.se

Wohoo , lr ?

Imorgon är det sista dagen den här veckan som jag jobbar sen ska jag packa massa saker till Pdol, jag längtar efter att få träffa allt folk åså hoppas jag att min bror kommer hem från stockholm också :P Det hade varit det bästa :)
Jag satt just och tänkte lägga in alla bilder från skåne, diggiloo och allt men då hittar jag inte USB sladden... Min vanliga tur ... Men jag hittade några andra








Snabbis ;D

Jag är just nu hemma på lunch så jag ska bara skriva ett snabbt inlagg och sen fara och jobba igen.
eller jag skriver mer sen för nu måste jag fan åka :P haha.

Snabbt, tråkigt inlägg ;)

ikväll ska allt folk till diggiloo men jag ska stanna hemma för jag orkar inte fara dit åså kostar det ju så förbannat mycket pengar ..:P haha. Det verkar inte vara så roliga människor som ska vara med ens en gång ;)
För er som är intresserade och vill veta så har jag börjat jobba hos min mamma på fabriken :) jag har ringt till alla affärer i västerbotten som vill ha dressing och sålt och sen knapprat in på datan . Jätte kul faktiskt !:)
Inlägg utan bilder verkar jag nöta ser jag , men det är bara provisoriskt ;) Haha.



Nu verkar allt lugnt igen iaf , känns skönt ! :)

TJoooo ,

Gitarr, fondvägg, luktar gott , städat. Kan ni gissa vart jag är ?  Joo hos Alexandra ;) haha . Hon håller på att hitta några kläder att ta på sig men verkar ha svårt att bestämma sig :P Sen ska vi fara och köpa godis skulle jag tro , ska fråga Tessan om vi ska köpa nått åt henne eftersom att hon inte vill visa sig ute ;) Bara för att jag är ett sånt gulligt litet charmtroll ;) Nooooot.. Men Snäll ibland iaf :)


Måste skicka ett sms, fan va jobbigt...


Livets sista stund

Nästa fredag klockan ett så ska jag på begravning... Jag tycker att det är så jobbig att ta farväl när någon mkt nära går bort , men så är det ju alltid. Jag önskar att man kunde slippa allt tråkigt i livet men det är ju omöjligt ...

Jag läste en liten bok som heter "Livets sista stund" där stod det en sak som jag tyckte stämde ganska bra och det var väldigt fint skrivet .

"Tänk dig att du står vid havsstranden en sommarkväll och ser ett vackert fartyg som förbereds för avfärd. Seglen hissas. När kvällsbristen kommer fylls seglen och båten glider ut på det öppna havet. Du följer den med blicken när den far mot horisonten. Då hör du att någon vid din sida säger "nu har hon lämnat oss"

Lämnat oss för vad? Detta att hon blivit allt mindre och till slut försvunnit är ju bara som du ser det. I själva verket är hon ju lika stor och vacker som när hon låg vid stranden! Just när du hör rösten som säger att hon har lämnat oss, finns det kanske någon på en annan strand som ser henne dyka upp vid horisonten, någon som väntar på att få ta emot just henne när hon når sin nya hamn."


*ARG*******A*RG***ARG*ARG*ARG*ARG*

Åååååh  , jag blir så arg!!! Jag har redan haft en jobbig natt och en jobbig morgon och sen när jag far till mamma och hoppar in i duschen tror ni inte att MOA och hennes kompis Sara låser upp dörrj*veln och står och tittar på mig när jag duschar ?!?!?!?!?!?ÅÅÅÅÅÅHHHH!!! hade dom varit äldre så hade jag bankat skiten ur dom så att dom hade önskat att dom aldrig hade fötts!!J*VLAUNGJ*VLAR säger jag bara !!!!!!!!!!!!!! Å nu kan jag inte ens hitta dom , tror ni att jag blir nå frustrerad? Fast det är väl lika bra att jag inte hittar dom för jag hade säkert gjort nått som jag hade ångrat sen. ÅåååÅÅHCPPJÄVLAHELVETESSKIT FÖR ALLTING!!






fan vad jag hatar folk som dricker, jag hatar alkohol...




Whats up ? :)

Jaa , nu är man äntligen hemma i Vidsel! Synd att dom flesta är borta , att det är dåligt väder och att hur många som helst har vattkopper... Aja , Jag dör ju inte utav det ;) 
Jag fick min tröja idag också , kanske lägger ut någon bild sen , när jag orkar . Just nu är jag då så trött och uttråkad så jag varken vill eller orkar ;)
Jag tror jag ska pallra mig ner till Tessan sen efter maten, jag har ju redan haft vattkopper så jag borde klara mig :)
NIIIICCCEEE


TJOOYYSSSSS

Skåne och Danmark ;)


Jag som dyker ;) hahaha. (Skåne)

En karusell som Stefan och Moa åkte :) (Danmark)

Våran stuga med massa byggställningar runt. Inte så fint är det väl nu men det nya taket har då kommit på plats så snart tar dem väl bort ställningarna ;) (Skåne)

Jag trodde jag skulle svimma när jag åkte den här, det kom typ blixtar i ögonen åså kunde man inte andas, haha. Skoj som satan!! ;) (Danmark)

Någon karusell jag åkte, gode kul faktiskt ;) (Danmark)

Moa får sockervadd , man ser på henne att hon tycker om det ;) haha (Danmark)

Lo håller i en Manet ;) (Skåne)

Det var lite bilder från Skåne och Danmark , Ska lägga in fler när jag kommer hem fö jag glömmde usb kabeln till telefonen och sånt .  Aja , imorgon drar jag till G Ö T E B O R G!
Ha D bäst ! <3


RSS 2.0